Termeni si conditii

 1. DEFINITII SI TERMENI

Ubita – este denumirea comerciala a M&E International Company SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, B-dul Timisoara 90, sector 6, societate inregistrata la registrului comertului sub nr. J40/7673/2003, avand codul de inregistrare fiscala ro15495471.

Ubita.eu – ‘ubita.

Utilizator: reprezinta orice persoana fizica cu varsta mai mare de 16 ani sau persoana juridica care acceseaza Site-ul ubita.ro.

Client: poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau entitate juridica ce efectueaza o Comanda sau care are sau obtine acces la continut prin oricare dintre mijloacele de comunicare puse la dispozitie de catre ubita.ro (telefonic, electronic, etc.) Sau in baza unui acord de utilizare existent intre ubita.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Comanda: reprezinta un Document electronic, generat ca urmare a accesarii Site-ului www.ubita.ro de catre un Client, ce intervine ca forma de comunicare intre ubita.ro si Client, prin care Clientul transmite ubita.ro intentia sa de a achizitiona  Produse si Servicii de pe Site.

Site – magazinul online gazduit la adresa web ubita.ro si subdomeniile acestuia

Produse si Servicii: orice Produs sau Serviciu listat pe Site, inclusiv Produsele si Serviciile mentionate in Comanda care urmeaza a fi furnizate de catre ubita.ro Clientului ca urmare a Contractului incheiat.

Produse la Comanda: reprezinta Produse si Servicii realizate conform Specificatiilor Clientului (tip piele, culoare, etc.), orice Produse care nu sunt prefabricate si sunt realizate conform deciziei si a optiunilor personale ale Clientului. In Specificatiile/descrierea fiecarui Produs in parte va fi mentionat daca acesta este realizat la Comanda.

Produse din stoc – reprezinta Produsele prefabricate carora nu li se pot aduce modificari de orice natura. In Specificatiile/descrierea fiecarui Produs in parte va fi mentionat daca acesta este realizat la Comanda.

Contract: reprezinta Contractul la distanta incheiat intre ubita.ro si Client, fara prezenta fizica simultana a ubita.ro si a Clientului.

Continut: reprezinta

1.1.   Toate informatiile de pe Site care pot fi vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

1.2.   Orice informatie comunicata prin orice modalitate de catre un angajat sau colaborator al ubita.ro Clientului conform informatiilor de contactare sau nu de catre acesta;

1.3.   Continutul oricarui e-mail trimis Clientului de catre ubita.ro prin mijloace electronice sau orice alta modalitate de comunicare disponibila;

1.4.   Informatii privind Produsele si/sau Serviciile  si/sau tarifele practicate de catre ubita.ro intr-o anumita perioada;

1.5.   Date referitoare la ubita.ro.

Cont: sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care contine informatii despre Client si care permite Clientului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre istoricul Clientului in Site (Comenzi, facturi, garantii, Produse, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea contului sunt corecte, complete si actualizate.

Favorite: reprezinta sectiunea din Cont care permite Utilizatorului/Clientului sa creeze lista cu Produse si Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei achizitii folosindu-se de Serviciul oferit de catre ubita.ro de urmarire a Produselor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Lista: reprezinta sectiunea din Cont care permite Clientului/Utilizatorului sa poata adauga Produse sau Servicii pe care doreste sa le urmareasca cu scopul unei eventuale achizitii si pe care ulterior le poate adauga sau le poate sterge din cosul de cumparaturi.

Curier: reprezinta orice persoana de drept public sau privat care presteaza Servicii de curierat.

Document: reprezinta prezentele Termene si conditii.

Comunicari comerciale: reprezinta orice tip de mesaj trimis de catre ubita.ro (cum ar fi: e-mail/sms/telefonic/etc.) Continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la Produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Produse si Servicii adaugate in sectiunea “cont/cosul de cumparaturi” sau sectiunea “cont/favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Tranzactie: reprezinta incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui bun si/sau Serviciu de catre ubita.ro, cumparatorului, prin utilizarea Serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii: reprezinta toate Specificatiile si/sau descrierile Produselor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1.   Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care ubita.ro isi deruleaza operatiunile comerciale pe Site.

2.2.   Notificarea primita de catre Client dupa efectuarea Comenzii, telefonic sau electronic (e-mail), are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii de catre ubita.ro.

2.3.   Pentru motive justificate, ubita.ro isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda. Ubita.eu va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia ubita.ro de catre Client la efectuarea Comenzii.

2.4.   Daca ubita.ro confirma executarea unei Comenzi, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre ubita.ro se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea ubita.ro catre Client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma. Asadar, Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre ubita.ro.

2.5.   Contractul se considera incheiat intre ubita.ro si Client in momentul primirii de catre Client de la ubita.ro, prin intermediul postei electronice si/sau sms a notificarii de expediere a Comenzii.

2.6.   Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre ubita.ro pe Site vor sta la baza Contractului in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre ubita.ro sau un furnizor al acestuia pentru Produsele achizitionate.

 1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1.   Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Utilizator/Client.

Pentru motive justificate, ubita.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Clientului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele dintre modalitatile de plata acceptate in cazul in care considera ca in baza activitatii sau a conduitei Clientului/Utilizatorului pe Site, actiunile sale ar putea prejudicia in vreun fel ubita.ro.

3.2.   Comunicarea cu ubita.ro se poate realiza prin adresele mentionate la sectiunea „contact” din Site. Ubita.eu are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3.   Toate preturile aferente Produselor si Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei(RON) si includ T.V.A.

3.4.   In cazul platilor online ubita.ro nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de ron. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

 1. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Ubita.eu poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, nefiind necesar acordul Clientului.

 1. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1.   Continutul incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice si/sau dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site sunt proprietatea exclusiva a ubita.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

5.2.   Clientului/Utilizatorului nu ii este permisa distribuirea, copierea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de catre ubita.ro.

5.3.   Clientul/Utilizatorul poate copia, utiliza si/sau transfera continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

 1. COMANDA

6.1.      Clientul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile de plata indicate expres.  Adaugarea unui Produs/Serviciu in cosul de cumparaturi fara finalizarea Comenzii nu atrage dupa sine inregistrarea unei Comenzi, nici rezervarea automata a Produsului sau Serviciului dorit.

6.2.      Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de catre acestea, necesare procesului de cumparare sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

6.3.      Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca ubita.ro poate sa il contacteze prin orice mijloc disponibil / agreat de catre Client in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

6.4.      Ubita.eu poate anula Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresata Clientului fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreuna dintre parti sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.4.1.   Refuzarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei in cazul platii online;

6.4.2.   Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de catre ubita.ro in cazul platii online;

6.4.3.   Datele furnizate de catre Client pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

6.5.      Clientul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Produs din stoc sau sa renunte la un Serviciu in termen de 14 zile calendaristice fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, conform OUG nr.34/2014, perioada de returnare a unui Produs sau renuntare la un Serviciu expira in 14 zile de la ziua in care Clientul intra in posesia fizica a unui Produs.

6.6.      In cazul in care Clientul decide sa se retraga din Contract acesta va putea completa formularul de retur.

6.7.      In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din Contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit Produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, ubita.ro va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii ubita.ro de catre Client asupra deciziei sale de retragere din Contract, implicit primirea si verificarea returului de catre ubita.ro.

6.8.      Detalii suplimentare privind returul Produselor si Serviciilor vandude de catre ubita.ro se regasesc in sectiunea conditii retur.

Pentru Comenzile achitate cu card online/op/ramburs suma va fi returnata prin restituirea contravalorii Produsului in contul bancar transmis de catre Client sau prin generarea unui voucher cu valoarea Produsului returnat.

6.9.      Ubita.eu va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

6.10.  In cazul in care un Produs si/sau Serviciu Comandat de catre Client, nu poate fi livrat de catre ubita.ro, acesta din urma va informa Clientul asupra acestui fapt si va returna in contul Clientului  contravaloarea Produsului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care ubita.ro  a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

6.11.  Disponibilitatea unui Produs va fi afisata in Site dupa cum urmeaza:

 • “in stoc”– avem mai mult de 1 bucati in stocul ubita.ro
 • “stoc limitat”– avem mai putin de 1 bucati in stocul ubita.ro
 • “la Comanda”– Produs la comanda care nu se afla pe stoc, nu este un Produs prefabricat si se realizeaza la Comanda
 • “stoc epuizat”– Produsul nu mai este disponibil in stocul ubita.ro
 1. PRODUSE /SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract conform OUG nr. 34/2014 urmatoarele:

7.1.      Contractele de prestări de Servicii, după prestarea completă a Serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către profesionist;

7.2.      Furnizarea de Produse sau Servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care profesionistul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

7.3.      Furnizarea de Produse confecţionate după Specificatiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

7.4.      Furnizarea de Produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

7.5.      Furnizarea de Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;

7.6.      Furnizarea de Produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

7.7.      Furnizarea de băuturi alcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii Contractului de vânzare, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care profesionistul nu le poate controla;

7.8.      Contractele în cazul cărora consumatorul a solicitat în mod special profesionistului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu
ocazia unei astfel de vizite, profesionistul prestează alte Servicii în afara celor solicitate în mod expres de consumator sau furnizează alte Produse decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor Servicii sau Produse suplimentare;

7.9.      Furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

7.10.  Furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia Contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii;

7.11.  Contractele încheiate în cadrul unei licitaţii;

7.12.  Prestarea de Servicii de cazare, pentru alt scop decât cel rezidenţial, transport de mărfuri, închiriere de maşini, catering sau Serviciile privind activităţile de agrement, în cazul în care Contractul prevede o dată sau o perioadă de executare specifică;

7.13.  Furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

 1. CONFIDENTIALITATE

8.1.   Ubita.eu va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

8.2.   Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de catre Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al ubita.ro.

8.3.   Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui Site, oferiti ubita.ro acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca ubita.ro sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Ubita.eu nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 1. COMUNICARI COMERCIALE

9.1.   Utilizatorul/Clientul poate modifica in orice moment optiunea sa privind acordul dat ubita.ro pentru comunicarile comerciale prin accesarea linkului de dezabonare afisat in comunicarile comerciale primite de la ubita.ro, prin contactarea ubita.ro sau prin modificarile setarilor din cont.

9.2.   Prin adaugarea de Produse si Servicii in sectiunea din cont:

9.2.1.”cosul meu de cumparaturi”, ubita.ro poate transmite Utilizatorului/Clientului comunicari comerciale cu privire la:

 • Modificarea pretului Produselor si Serviciilor adaugate in sectiunea „cosul meu de cumparaturi”,
 • Disponibilitate stoc a Produselor si Serviciilor adaugate in sectiunea „cosul meu de cumparaturi”,
 • Recomandari de Produse si Servicii similare cu cele adaugate in „cosul meu de cumparaturi”.

9.2.2.”favorite”, ubita.ro poate transmite Utilizatorului/Clientului comunicari comerciale cu privire la:

 • Modificarea pretului Produselor si Serviciilor adaugate in sectiunea „favorite”,
 • Disponibilitate stoc a Produselor si Serviciilor adaugate in sectiunea „favorite”,
 • Recomandari de Produse si Servicii similare cu cele adaugate in sectiunea „favorite”.

9.3.   In urma achizitionarii unui Produs sau Serviciu, ubita.ro poate transmite Utilizatorului/Clientului comunicari comerciale cu privire la sugestii de Produse si Servicii recomandate a fi folosite impreuna cu Produsul sau Serviciul achizitionat.

9.4.   Utilizatorul/Clientul se poate dezabona in orice moment de la comunicarile comerciale mentionate la punctul 9.3. Prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la ubita.ro sau prin contactarea in acest sens a ubita.ro.

 1. FACTURARE – PLATA

10.1.  Preturile afisate in cadrul Site-ului includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

10.2.  Preturile Produselor si Serviciilor afisate in cadrul Site-ului nu includ taxa de livrare.

10.3.  Pentru Produsele la Comanda realizate la cerinta Clientului, ubita.ro poate percepe costuri suplimentare din partea Clientului (tipar personalizat, calapod pe dimensiunea speciala a Clientului, print personalizat, accesorii suplimentare, etc.). Cerintele speciale reprezinta Servicii suplimentare si vor fi comunicate Clientului in timpul procesului de confirmare a Comenzii.

10.4.  Pentru a fi aplicabil, pretul Produsului trebuie sa fie real. Astfel, ubita.ro atentioneaza asupra faptului ca pot exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale Site-ului sau erori, pretul afisat pe Site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, ubita.ro va informa Clientul asupra pretului corect.

10.5.  Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Ubita.eu va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate. Obligatia Clientului este de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.

10.6.  Prin plasarea Comenzii, Clientul isi exprima acordul sa primeasca facturile prin intermediul postei electronice la adresa de e-mail mentionata in contul sau.

10.7.  In cazul Produselor la Comanda,  inainte de inceperea realizarii Comenzii, ubita.ro isi rezerva dreptul de a percepe un avans din valoarea totala a facturii aferente Comenzii.

10.8.  Modalitatile de plata puse la dispozitie de catre ubita.ro sunt:

10.8.1.        Plata numerar/ramburs – Clientul va efectua plata in numerar la primirea coletului. Plata se va face:

 • integral la primirea coletului de catre Client sau
 • partial la primirea coletului de catre Client, in cazul achitarii unui avans pentru realizarea Produselor la Comanda, Clientul va achita diferenta ramasa de plata din valoarea totala a facturii aferenta Comenzii.

10.8.2.        Plata cu ordin de plata se va efectua de catre Client numai in baza facturii proforme emisa de catre ubita.ro in urma confirmarii Comenzii. Livrarea Produsului se va face dupa confirmarea platii.

10.8.3.        Plata online cu cardul este acceptata pentru toate cardurile emise sub siglele visa (classic si electron) si mastercard (inclusiv maestro, daca au cod vv2/cvc2).

10.8.3.1.  Clientului nu i se va percepe niciun comision suplimentar pentru efectuarea tranzactiilor.

10.8.3.2.  In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se vor efectua in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

10.8.3.3.  Datele cardului de plata ale Utilizatorului/Clientului nu vor fi accesibile ubita.ro si nu vor fi stocate de catre ubita.ro.

10.8.3.4.  Pentru finalizarea corecta a tranzactiei Clientul trebuie sa selecteze  metoda de plata „plata online cu card bancar ” , urmatorul pas fiind apasarea butonului „plaseaza Comanda”, urmand sa fie directionat catre platforma de plati librabank  unde trebuie introduse corect toate datele necesare pentru autorizarea tranzactiei. Dupa verificarea informatiilor, Clientului ii va fi afisata confirmarea tranzactiei cat si a Comenzii efectuate.

 1. 11. LIVRAREA PRODUSELOR

11.1.  Conditiile de livrarea ale Produselor si Serviciilor vandude de catre ubita.ro se regasesc in sectiunea modalitati de livrare.

11.2.  Ubita.eu va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

11.3.  Ubita.eu va efectua livrarea Produselor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

11.4.  Prin lansarea Comenzii, Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare prezentat de catre Curier la livrarea Produselor comandate. Atasat coletului se va gasi factura emisa de catre ubita.ro cu detalii privind toate Produsele livrate (Produs / cantitate / pret / etc.). La primirea coletului Clientul va verifica calitatea ambalajelor (sa nu fie deteriorate), daca acestea au fost deschise sau daca exista lipsuri, mentionandu-se pe bonul de livrare pentru a putea fi luate in considerare ulterior. In momentul semnarii bonului de livrare, Clientul recunoaste primirea in totalitate si in conditii bune Produsele comandate.

 1. GARANTII

12.1.  Garantie extinsa – Produsele achizitionate de pe ubita.ro beneficiaza gratuit de garantie extinsa la 30 de zile.

12.2.  Modalitati de asigurare a garantiei.

Deficientele aparute in perioada de garantie se solutioneaza astfel:
• repararea Produsului,
• inlocuirea acestuia in cazul in care repararea nu este posibila,
• reducerea pretului pentru Comanda curenta sau urmatoare in conformitate cu valoarea deficientelor.

12.3.  Conditii pentru a beneficia de garantia Produselor

Clientul va respecta intocmai instructiunile de utilizare, depozitare si intretinere ale Produselor Comandate.

In cazul incaltamintei la care se observa folosirea in timpul condusului sau operarii autovehiculelor, Produsul este exceptat de la oferirea garantiei.

 1. RASPUNDERE

13.1.  Ubita.eu nu poate fi responsabila pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre ubita.ro a oricarei dintre obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

13.2.  Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul/Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intemediul contului sau.

13.3.  Prin crearea contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul/Utilizatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau data plasarii Comenzii.

13.4.  Ubita.eu isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic Termenele si conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificari ale cerințelor legale. Documentul este opozabil Clientilor/Utilizatorilor de la momentul afisarii in Site.  În cazul oricarei astfel de modificari, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

14.1. Te rugam sa parcurgi Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care face parte din prezentul Document.

 1. FOLOSIREA COOKIE-URILOR

15.1. Vezi Politica de cookie care face parte din prezentul Document.

 1. FORTA MAJORA

16.1.  Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale Contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

 1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

17.1.  Contractul este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre ubita.ro si Client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

WhatsApp chat