Modalitati de livrare

Livrarea standard a produselor comandate se va face in 1-5 zile lucratoare in cazul produselor aflate in stoc si intre 10-30 zile lucratoare in cazul celor realizate la comanda din momentul confirmarii comenzii de catre noi. Termenul de livrare distinct pentru fiecare comanda iti va fi comunicat in mesajul electronic (e-mail, telefon, WhatApp, etc) in procesul de confirmare a comenzii.

Vom livra produsele prin curier sau, in cazul localitatilor aflate in afara retelei de curierat, prin Posta Romana .

Livrarea este gratuita pentru comenzile mai mari de 500 de lei inclusiv. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 500 de lei, taxa de livrare va fi 24.9 lei.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul efectiv de livrare dupa predarea coletului catre compania de curierat sau pentru informatiile introduse eronat de catre Client/Utilizator datorita carora pot exista intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport privind reexpedierea comenzii vor fi suportate de catre Client.

Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de catre persoane fizice sau juridice care au efectuat mai mult de un retur in ultimele 12 luni.

Comenzile plasate in zilele nelucratoare (sambata, duminica sau sarbatori legale) se vor procesa si confirma in primele zile lucratoare. In momentul confirmarii comenzii va vom comunica informatii despre termenul de livrare.

Comercializarea produselor din magazinul ubita.ro se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

WhatsApp chat