Modalitati plata

Numerar la livrare

Plata se va face in lei, integral sau partial – diferenta de plata in cazul achitarii unui avans, la livrare sau la ridicarea coletului de la punctele de livrare ale Postei Romane (daca e cazul).

Plata online cu card bancar – comision 0%

Cum platesc online?

Selecteaza metoda de plata „Plata online cu card bancar – comision 0%”, apasa butonul „Plaseaza comanda”, urmand sa fii directionat catre platforma de plati LibraBank  unde trebuie introduse corect toate datele necesare pentru autorizarea tranzactiei. Dupa verificarea informatiilor, iti va fi afisata confirmarea tranzactiei.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se vor efectua in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul LibraBank. Ubita.eu nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau.

Ordin de plata

Acest tip de plata se realizeaza numai in baza facturii proforme emise de catre ubita.ro pe adresa de e-mail asociata contului de pe care se plaseaza comanda.

Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii.

In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului vor fi necesare o imputernicire din partea firmei si actul de identitate al persoanei imputernicite.

WhatsApp chat