Modalitati comanda

Comenzi online

Cautarea produsului dorit

Poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand direct in categoriile de produse.

Selectarea produsului dorit

In momentul in care ai gasit un produs pe care doresti sa-l achizitionezi, adauga-l in cosul de cumparaturi prin selectare butonului “Adauga in cos”. Poti adauga in cos mai multe produse din categorii diferite.

Vizualizarea produselor din cosul de cumparaturi

Dupa adaugarea fiecarui produs, poti revedea lista produselelor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la toate sau la unul dintre produsele selectate. Cosul de cumparaturi poate fi vizualizat prin apasarea pictogramei din dreapta sus a paginii sau prin apasarea butonului “COMENZI ONLINE” si selectarea optiunii “Cos de cumparaturi”.

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor pe care doresti sa le comanzi in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare si metoda dorita de plata. In cazul in care informatiile pentru facturare sunt diferite de informatiile pentru expediere, bifeaza casuta “Livrati la o alta adresa?” si  completeaza informatiile dorite.

Utilizeza campul observatii suplimentare , care iti va permite sa trimiti eventuale informatii suplimentare.

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Confirm ca am varsta peste 16 ani si Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare si cu Politica de Confidentialitate ale site-ului Ubita.eu ” inainte de a trimite comanda.

Finalizare comanda

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda” La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

 Dupa fiecare comanda plasata datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior

Ai mai cumparat de la noi pana acum sau este pentru prima data?

Daca esti client nou, completeaza doar datele din formular si apasa butonul “Trimit comanda”.

Daca esti deja client, logheaza-te si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “Trimit comanda”.

Comenzi telefonice

Poti plasa o comanda si telefonic insa aceasta va fi considerata finalizata doar dupa confirmarea in scris a acesteia, inclusiv confirmarea varstei de peste 16 ani si a citirii si a acordului cu Termenii si Conditiile de utilizare si cu Politica de Confidentialitate ale site-ului Ubita.eu.

 

WhatsApp chat