Balerini dama din piele naturala maro la comanda

Acest produs este indisponibil.
SKU: V0502-Libby Categorie:

Descriere

Modelul de balerini maro de dama  V0502-Libby se realizeaza manual la comanda din piele naturala box, lac, sau intoarsa pe un calapod comod si varf rotund .

Culori si tipuri de piele naturala sau alte materiale pe care le poti alege pentru exteriorul balerinilor de dama

Optiunile sunt nemasurate. Cu toate ca modelul prezentat este uni, acesta se poate realiza in doua sau mai multe culori.

Poti alege dintr-o gama variata de nuante, de la cele mai uzuale pana la combinatii diverse culori.

Deoarece completam frecvent stocul materiale, te rugam sa soliciti telefonic, prin e-mail sau WhatsApp, informatii referitoare la culorile disponibile.

Pentru mai multe detalii privind nuantele de piele naturala poti consulta Paleta de culori pentru incaltaminte de dama.

Materiale ce pot fi utilizate pentru interiorul balerinilor de dama

Pentru interiorul balerinilor de dama V0502M poti opta pentru imitatie piele sau piele naturala. Pentru cea din urma exista posibilitatea sa existe un cost suplimentar ce va fi vizibil in optiunile disponibile pe pagina produsului sau iti va fi comunicat inaintea inceperii realizarii comenzii tale.

Ce marimi sunt disponibile si cum poti verifica daca marimea aleasa este cea corecta?

Modelul de balerini maro din piele naturala v0502-libby se realizeaza pe comanda conform specificatiilor tale de marime. Din acest motiv este important ca inaintea efectuarii comenzii sa consulti Ghidul de marimi.

Produsul se poate realiza pe marimile 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41. Cu toate ca incercam, pe cat posibil, ca toate informatiile sa fie actuale, exista posibilitatea ca si alte marimi, in afara celor enumerate anterior, precum 33, 42 sa fie disponibile pentru acest produs. Din acest motiv, te rugam sa ne comunici daca marimea dorita este alta decat cea afisata in pagina de produs pentru a verifica disponibilitatea acesteia.

La ce tinute se poate asorta modelul de balerini maro dama – piele naturala la comanda

In functie de preferintele tale de culoare, combinatii de culori sau tipurile de piele alese, modelul V0502M se poate asorta, in principal, tinutelor precum celor casual.

In ce perioada a zilei se poate purta modelul V0502-Libby

Materialele alese, designul impreuna cu propriul tau stil pot dicta, de cele mai multe ori, perioada potrivita a zilei pentru purtarea acestui model de balerini maro dama – piele naturala la comanda .

Design-ul balerinilor este potrivit mai mult tinutelor de zi.

Design si aplicatii

Modelul de balerini V0502-Libby din imaginea de prezentare este realizat manual la comanda pe un calapod comod fara toc si cu varful rotund. Aplicarea unui accesoriu de design, de exemplu o fundita sau o catarama, poate schimba in totalitate aspectul oricarei perechi de incaltaminte. Nu intotdeauna, insa, intr-un sens pozitiv. In unele cazuri, in functie de aplicatiile pentru care optezi – catarama, fundita, bareta, etc., poate exista un cost suplimentar. Acesta iti va fi comunicat inaintea realizarii perechii tale de incaltaminte.,

Pentru ce anotimp este potrivit modelul de balerini V0502-Libby

Tipul de piele ales, poate fi piele perforata sau in culori pastelate, nuantele sau combinatiile acestora dar si materialul din interiorul perechii de incaltaminte V0502-Libby, permit, impreuna, alegerea anotimpului potrivit pentru acest model de balerini. Acesta se poate purta, in principal: primavara, vara, toamna.

Termenul de livrare al balerinilor la comanda V0502-Libby

Deoarece se realizeaza la comanda conform specificatiilor tale de marime, culoare si tipuri de piele, termenul de livrare al balerinilor poate fi de aproximativ 10 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii tale, implicit stabilirea detaliilor finale referitoare la aceasta.

Legislatie

Acest produs NU este prefabricat. Produsul fiind confectionat doar pe comanda, se supune Ordonantei de Urgenta 34/2014 Privind drepturile consumatorului Art. 16.

Informații suplimentare

Categoria tip

Gen

Stil

Material exterior

Culoare

Model

Tehnologie

Disponibilitate

SUPORT CLIENȚI
ubitaubita
WhatsApp chat